Sperăm ca v-a plăcut ce ați văzut pe site-ul nostru, deoarece și nouă ne-a plăcut să redăm într-o manieră artistică acele amintiri frumoase. Suntem o echipă cu experiență profesională si pasiune pentru videografie, care crede că filmarea de la nuntă poate deveni un veritabil film cinematic de nuntă. Un film cu o poveste originală, plină de emoții și bucurii, creată de voi și pusă în valoare prin imaginile surprinse de noi.

Viziunea noastră legată de imortalizarea evenimentului vostru este simplă și elegantă. Operăm într-o manieră cât se poate de discretă, fără lumini deranjante pe camerele noastre, fără macarale și alte echipamente zgomotoase și de mari dimensiuni care distrag atenția de la evenimentul dvs. Preferăm să surprindem cadrele în mod natural, fără prea multă intruziune sau regie. Vom pune mereu accent pe calitate și nu cantitate pentru a crea filme frumoase, captivante și pe care veți dori să le revedeți de nenumărate ori.

Cristian FILM este membru WEVA, adică în Asociaţia Internaţională a Videografilor de Eveniment. Nouă videoclipuri Wedding Trailer Cristian FILM au fost votate „Video of the Day” (videoclipul zilei) pe 9 martie, 20 iulie, 29 septembrie 2016, 21 aprilie, 22 august, 24 septembrie, 28 noiembrie 2017, 18 februarie și 31 august 2018 pe site-ul Asociaţiei Internaţionale a Videografilor de Eveniment, www.weva.pro!


2014-2021 © Copyright Cristian FILM Suceava. Toate drepturile rezervate.
POLITICA COOKIEPOLITICA DE CONFIDENŢIALITATE
Filmare la nuntă. Filmări nunţi Full-HD. Filmări nunți 4K Ultra-HD. Videografie nuntă. Cameraman nuntă. Filmări video.
pensiune suceava paturi tapitate dezmembrari camioane