Despre noi

Sperăm ca v-a plăcut ce ați văzut pe site-ul nostru, deoarece și nouă ne-a plăcut să redăm într-o manieră artistică acele amintiri frumoase. Suntem o echipă cu experiență profesională si pasiune pentru videografie, care crede că filmarea de la nuntă poate deveni un veritabil film cinematic de nuntă. Un film cu o poveste originală, plină de emoții și bucurii, creată de voi și pusă în valoare prin imaginile surprinse de noi.

Preferăm să nu ne încărcăm calendarul la maxim, ci să avem doar colaborări excelente cu miri care apreciază munca noastră. Astfel avem mai mult timp să alocăm editării fiecări nunți în parte. Pentru noi filmarea la nuntă nu este o afacere dintr-o industrie, ci este o bucurie pe care o veți regăsi în fiecare film și fiecare videoclip pe care îl realizăm.

Viziunea noastră legată de imortalizarea evenimentului vostru este simplă și elegantă. Operăm într-o manieră cât se poate de discretă și preferăm să surprindem cadrele în mod natural, fără prea multă intruziune sau regie. Vom pune mereu accent pe calitate și nu cantitate pentru a crea filme frumoase, captivante și pe care veți dori să le revedeți de nenumărate ori.