Despre noi

Sperăm ca v-a plăcut ce ați văzut pe site-ul nostru, deoarece și nouă ne-a plăcut să redăm într-o manieră artistică acele amintiri frumoase. Suntem o echipă cu experiență profesională si pasiune pentru videografie, care crede că filmarea de la nuntă poate deveni un veritabil film cinematic de nuntă. Un film cu o poveste originală, plină de emoții și bucurii, creată de voi și pusă în valoare prin imaginile surprinse de noi.

Preferăm să nu ne încărcăm calendarul la maxim, ci să avem doar colaborări excelente cu miri care apreciază munca noastră. Astfel avem mai mult timp să alocăm editării fiecări nunți în parte. Pentru noi filmarea la nuntă nu este o afacere dintr-o industrie, ci este o bucurie pe care o veți regăsi în fiecare film și fiecare videoclip pe care îl realizăm.

După mulți ani petrecuți filmând numeroase evenimente, putem veni în sprijinul vostru cu o serie de recomandări și sugestii. Mireasa și mirele trebuie să se regăsească în fiecare moment din ziua nunții, altfel orice altceva este timp pierdut și oboseală inutilă. Mirii nu trebuie să facă parte din spectacole de obiceiuri și tradiții populare perimate sau de prost gust și nici nu trebuie să aleagă formații specializate pe muzică populară doar ca să fie o parte din invitați mulțumiți. Dacă nunțile au peste 50 sau 100 de invitați, mirii ar trebui să evite să stea la ușă să-i primească pe fiecare, în schimb afișând un panou cu locurile invitaților la mese. Nunțile de noapte nu ar trebui să dureze în general mai mult de ora 24:00 sau 2:00. Evenimentele ar trebui să fie gândite în jurul preferințelor mirilor și nu al invitaților sau a altor membri de familie. Mirii dau tonul evenimentului și dacă ei sunt fericiți, atunci restul participanților vor fi și ei fericiți și bucuroși.

Viziunea noastră legată de imortalizarea evenimentului vostru este simplă și elegantă. Operăm într-o manieră cât se poate de discretă și preferăm să surprindem cadrele în mod natural, fără prea multă intruziune sau regie. Vom pune mereu accent pe calitate și nu cantitate pentru a crea filme frumoase, captivante și pe care veți dori să le revedeți de nenumărate ori.